Monday, April 6, 2009

| | kEnAlI AwEk mElAlUI pAnggIlAn | |

orang pompuan nie memang leceh dan susah nak diterjemahkan oleh kaum lelaki.sebab tu le ade beberapa teori untuk menyenali seseorang awek melalui panggilan..

AWAK/KITE
ingat budak kecik je pakai cmni okeh,aw
ek yang cakapnyer cmni memang
perangai cam bebudak.tak matang dan kadang hingus pon parent yang
tolong lapkan lagik.isshhhhhh~

NAMA MASING2
nie jenis manje atau mungkin mengade ngade,macam la name die best
sangat cam name dato' ct.kan?kalau pompuan cmni ok lagik
tapi kalau lelaki memang nk
kene tumbuk..

AKU/KAU
kasar cam tamboi,buayi cam ganas.nie jenis yang tak kesah.
tak berapa feminin tapi friendly..

LU/GUA

nie mesti awek cine,kalau bukan cine da sah sah rockers.
tomboi pon tak mustahil.tak sesuai buat calon bini ok!!

I/YOU
pengaruh barat kuat nie,tak de jati diri yang kukoh.kalau speaking
english tu tak pew la nie tak 2patah jew bungi cam omputeh.
yang lain lain melayu dan ada
jugek pelat jawe n klantan..



1 comment:

rizz said...

adoi la arez hahha bis nk bhasakan diri ape lak ek hahahha