Monday, July 27, 2009

| | R.I.P yAsmIn Ahmad | |

1 Julai 1958 till 25 Julai 2009

Sesungguhnya aku sungguh meminati karya karyamu, Semoga rohmu dicucuri rahmat dan mendapat keberkatan olehNya. Sleep with peace JASMIN. Rase seperti baru semalam kamu pergi x(


Tuesday, July 21, 2009

| | sInglE lAdIEs vs dIvA | |

wah,bole tahan gak Beyonce nie kan? Pas satu2 single die kua. Tapi yang pasti sume lagu2 die sure meletop. Syabas la beyonce ye. Meletop2 pon xde gak dpt invitation menyanyi depan kerande Micheal Jackson mcm Usher. Hahahahaha.

video

Kalau lagu single ladies mmg glamer dengan aksi DOGGY SYLE, ape kurangnyer lagu diva nie. Tarian antara lagu single ladies dengan lagu diva lebih kurang same jew. Tetap cut bajet untuk amik penari. Hanya mampu bayar 4 5 orang dancer jew untuk clip kedue2 lagu nie. Camni la orang kaye. Kaye tapi kedekut. Klu xkedekut cmnr nk jd kaye kan? x). Pape pon Beyonce tetap seorang SINGLE LADIES yang DIVA ok..



video







Monday, July 20, 2009

| | tAk dE kErjEw?? | |


Hahahahaha, nie la jadinyer bila tak de kerjew. Tgk la perubatan sebelum dan selepas. Xde kije carik kerjew. Aktiviti hujung minggu dengan opiz mate x)

| | lEpAkIng wIth kAk hEzE | |


Kebetulan kak heze nk turon pd untuk 1 event belia kampungnya, thaz k kak coz ilangkan my bored on weeked. Al maklom la PD nie bandar mati. No intertaiment hire. Kalau stakat nk holiday 2 mmg best la.

Nie sume angkara kak heze ngan familynya. Xpsl2 aku nie kene jd hakim tok pertandingan karaoke. Wah da cm paul moos plak kan? huhuhuhu. Pape pon layan kan jew sudeh
. Bukan 2 jew aku pon kene pilih seorang lelaki n seorang perempuan tok pakaian tercantik. Macam2.




Pape pon ttp enjoy malam minggu lps, thaz kak for our invitation. Ade pantun tok akak nie.

Kalau ada sumur di ladang,
Bole saya menumpang mandi,
Kalau ade event mase mendatang,
Xreti2 nk invite lagi.

Pulau pandan tepi perigi,
Dunung daik terkejot berlari,
Event akak enjoy skali,
Ade mase bersua kembali.


Tuesday, July 14, 2009

| | AstAnA @ sUnshInE bAy | |

sunshine bay view from myroom

Akhirnya, Ape yang dirancang slame nie menjadi jugak. Setalah pelbagai kesulitan dan masalah yg dihadapi. Namun ikatan darah cancer yang mengalir antara kami xmungkin akan putus. 11 dan 12hb lps kami berkumpul kembali. Bukan atas dasar camp formal yg diadakan tiap2 taun. Tapi kali nie saje nk happy2 bersempena dengan majlis perkahwinan fairus (one of our geng mungkin lepas kawin nie die akan slow) xpew bese la 2 org baru ps kawin. Kne jage rumah tangge plak..

Percutian 2hari 1malam yang amat menyeronokkan, ditambah pula dengan adunan kepale2 gile da secubit perangai noya dari aku, mimie, naizatul, farah, n adek nazri. Mmg 24jam xpenah kering gusi. Kalau farah n adek nazri xabes2 nk buat drama cerekarama. Layankan jew sudeh.


Ibarat gathering, sume aktiviti berjalan lancar. Da lps cheak in jew tros terjum pool. Berbaloi la kaki farah berdarah gaye2 nk veed bulu kaki. Hahahahaha. Mlm plak aktiviti kareoke n joget lambak sempena perkahwinan fairus. Sgt xtahan coz ramai mak chik n pak chik2 yg xsedar diri ramai berjoget lambak. Sabo jew la aku nie nk join pon ade tapi perasaan xnk join lagik menebal. So berjoget lambak lite2 jew la. Lagipon kmpg org untok aku tnjkn kehebatan sebenar. Wakakakaka.



Balik jew da kol 12 lebih. Xnaek bilik lagik. Lpk2 posing2 dulu kt tepi pantai smbl main ABC. Da mcm budak2 plak kan? gelak jew sekampung bole dengo. Kol 3 pagi baru blk bilik selepas g mkn dekat jalan lukot-pd. Pagik2 lagik aku da bgn dgn naizatul dengan niat nk curik vaucher breakfast farah. Berjaye jugak kite kan naizatul? H0h0h0h0h0. pas breakfast jew aku gerak dulu ke kampung fairus dengan naizatul. Mimie farah n adek nazri still bukak kilang taek mate.


aku mimie farah n naizatul


raja n ratu cerekarama cum anak wayang astro, hp aku penoh ngn pic diorg jew. isshhhh~


Tengah hari mkn kt table vvip dengan pggn ala2 roda umpian. Mcm2 la kalau da msok kmpg nie. Dalam kol 2lebih adek n farah da gerak blk kl. Aku mimie naizatul troskan aktiviti lpk ditelok kemang smpi ptg.naizatul blk kl n mimie lpk umah aku. Mmg mriah walaupon jumpe krg kejab jew. Hope see all at next gathering ok..


cmni la kami org klu msok kmpg,

hahahaha x)