Tuesday, July 14, 2009

| | AstAnA @ sUnshInE bAy | |

sunshine bay view from myroom

Akhirnya, Ape yang dirancang slame nie menjadi jugak. Setalah pelbagai kesulitan dan masalah yg dihadapi. Namun ikatan darah cancer yang mengalir antara kami xmungkin akan putus. 11 dan 12hb lps kami berkumpul kembali. Bukan atas dasar camp formal yg diadakan tiap2 taun. Tapi kali nie saje nk happy2 bersempena dengan majlis perkahwinan fairus (one of our geng mungkin lepas kawin nie die akan slow) xpew bese la 2 org baru ps kawin. Kne jage rumah tangge plak..

Percutian 2hari 1malam yang amat menyeronokkan, ditambah pula dengan adunan kepale2 gile da secubit perangai noya dari aku, mimie, naizatul, farah, n adek nazri. Mmg 24jam xpenah kering gusi. Kalau farah n adek nazri xabes2 nk buat drama cerekarama. Layankan jew sudeh.


Ibarat gathering, sume aktiviti berjalan lancar. Da lps cheak in jew tros terjum pool. Berbaloi la kaki farah berdarah gaye2 nk veed bulu kaki. Hahahahaha. Mlm plak aktiviti kareoke n joget lambak sempena perkahwinan fairus. Sgt xtahan coz ramai mak chik n pak chik2 yg xsedar diri ramai berjoget lambak. Sabo jew la aku nie nk join pon ade tapi perasaan xnk join lagik menebal. So berjoget lambak lite2 jew la. Lagipon kmpg org untok aku tnjkn kehebatan sebenar. Wakakakaka.



Balik jew da kol 12 lebih. Xnaek bilik lagik. Lpk2 posing2 dulu kt tepi pantai smbl main ABC. Da mcm budak2 plak kan? gelak jew sekampung bole dengo. Kol 3 pagi baru blk bilik selepas g mkn dekat jalan lukot-pd. Pagik2 lagik aku da bgn dgn naizatul dengan niat nk curik vaucher breakfast farah. Berjaye jugak kite kan naizatul? H0h0h0h0h0. pas breakfast jew aku gerak dulu ke kampung fairus dengan naizatul. Mimie farah n adek nazri still bukak kilang taek mate.


aku mimie farah n naizatul


raja n ratu cerekarama cum anak wayang astro, hp aku penoh ngn pic diorg jew. isshhhh~


Tengah hari mkn kt table vvip dengan pggn ala2 roda umpian. Mcm2 la kalau da msok kmpg nie. Dalam kol 2lebih adek n farah da gerak blk kl. Aku mimie naizatul troskan aktiviti lpk ditelok kemang smpi ptg.naizatul blk kl n mimie lpk umah aku. Mmg mriah walaupon jumpe krg kejab jew. Hope see all at next gathering ok..


cmni la kami org klu msok kmpg,

hahahaha x)


4 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh meriah!1
hehehe..
btw ada budak cute di sana..
saper tuh??
*wink*

rizz said...

mcm kemba lak gmba yg last tu wakkaa ..kemen hang out!

rainingheaven said...

huhu... wasted tak dpt join korang
nangis i

ArEzO said...

wah cute ker?
mybest frez la pojie..
dr jb..
kwn dr sem 1..
nk ker bbtm cm2?
hahahahahaha~
x0

yela ajk riiz hang out xnk..

tulah mel sedok graduation adek u jew..