Wednesday, July 8, 2009

| | AngAn dAn sEdAr | |

Pintu masok ke mytraining place

Dok asyik berangan tanpa sedar, aku dah dekat sebulan lebih practikal kat PD nie. Org cakap tak kenal maka tak cinta. Ternyata ayat tu betul skali. Mase 1st dtg PD mcm nk balik jew JB semule. Tapi sekarang aku da makin enjoy dengan kije n live kat sini. Kadang2 byk kije n kadang2 just lpk2 jew kt opiz goyang kaki. H0h0h0h0. Sepanjang aku kt pd nie xputus2 kawan datang boleh dikatakan every weeked. Antaranya Isz, Az, Jimmy, Inaz, Ajai, Farah, Naizatul, Tengku Nazri, Rean, Memey, Qiqie, Pojie, Adek Zol, Adek Edy, Rizz,geng2 blogger yang lain sempene bday cik wanie. Sowie klu tertiggal name. huhuhuhu. thaz k korang coz ilangkan mosan aku kt PD nie. Syg sume. Muuuuaaaaahhhh~


Beach view from office


Hope aku abes practikal 30hb 8 nie meninggalkan byk kenangan kt sini. 31hb independent day bersamaan dengan independent day untuk diri aku sendiri.31hb 8 aku da bes blaja. Hayoooooo. Pasni xperlu nk pening2 kpale lagik nak pikir acitment. Pikir pasal nak kijew plak pasni. Tapi aku akan pastikan aku akan raye sakan dulu x)

Aku di office



4 comments:

rizz said...

mletop praktikal hehe sweet jek ahhah lawa la resort hrus terjah ni!

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh
ploles!!

||| PöJìé PööH ||| said...

btw mana buat banner n tag AREO tuh??
cute la!

ArEzO said...

rizz trjh jew jgn xterjah..
bole pggl rizz rmbt ketak psni..
h0h0h0..
x)

pojie..
nie arez la..
bab2 graphic design sndri sudeh..
=]